Overig

Published on april 4th, 2012 | by snoeischaar

1

Amy, Joe & het onverwachte

Tilburg zegt mij niet zo veel, Amy Winehouse’s retro-pop is grotendeels langs me heen gegaan en graffitti, ach…dat vond ik vroeger nog wel leuk.  Maar toen ik afgelopen zaterdag door Tilburg slenterde en dit staaltje Amy-graffiti aantrof was ik toch wel weer zeer aangenaam verrast, supercool dit! Op de een of andere manier werkt het goed, zo’n gespoten shrine voor hen die ons ontvallen zijn, voor publieke figuren die ooit een snaar wisten te raken, op een onverwachte plek, ergens… zomaar op straat.

Ook op Manhattan kwam ik een keer zo’n RIP-eerbetoon tegen, voor ome Joe Strummer.

Comments

comments

Tags: ,


About the AuthorOne Response to Amy, Joe & het onverwachte

  1. debramster says:

    Zit een mooi koffietafelboek in. Dat Joe alweer 10 jaar dood is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑