Live no image

Published on december 5th, 2012 | by debramster

7

Artwerk

Image

Je kon er natuurlijk op wachten. Dit jaar speelde Kraftwerk alle platen integraal in het MoMA te NYC, volgend jaar doen ze hetzelfde trucje in zowel Dusseldorp als in Londen. Daar spelen onze electrohelden KRAFTWERK – THE CATALOGUE 1 2 3 4 5 6 7 8 op acht opeenvolgende avonden. Dusseldorp in januari, Londen in februari. Tijd om weer eens een uitje te organiseren dus! Ik moet het zelf nog even uitzoeken allemaal, maar zou graag het supertrio Trans Europa Express, Die Mensch-Maschine en Computerwelt eens op drie avonden zien. Bij voorkeur in het thuisland natuurlijk, maar dat is leider helemaal ausverkauft. In Londen is het een vrijdag, zaterdag en zondagavond. Mooier kan toch niet? Wie nog?

Comments

comments

Tags: ,


About the Author7 Responses to Artwerk

 1. Frank says:

  Ik zag het ook net staan. Lijkt me wel wat. Jammer dat D’dorf niet meer kan.Was wel lekker dichtbij, zoals we inmiddels weten.

 2. Stanley Mes says:

  Is kaartje Dusseldorp op zwarte markt niet goedkoper dan ticket Londen/vlucht/hotel?

 3. Frank says:

  Gisteren iets te enhousiast geweest. De bodem van de tripjespot is in zicht. Ik zet nog een keer de plaat op.

 4. debramster says:

  Heb mijn zinnen gezet op Londen 8 en 9 feb. Competerwelt valt dan af. Vrijdag heen, zondag terug. Vrouw en kind mee. Goed te doen met Ryanair. Het is allereerst sowieso de vraag of ik een kaartje te pakken krijgt. Kaartjes Dusseldorf doen ruim 400 euri op de zwarte markt. Dan is Londen dus goedkoper. En zeg nou eerlijk: je wilt ze toch liever in Tate Modern zien?

 5. Anoniem says:

  Er is een mooi alternatief. Op 2 maart speelt Rowwen Hèze weer eens in de Tivoli!

 6. electricboellie says:

  Kraftwerk in London, klinkt leuk. Heb je J.Vonn al gevraagd? Die moet sowieso met zijn snelle internetverbinding en tijd toch wat vaker op de site te zien zijn zou ik denken

 7. Stanley Mes says:

  Kraftwerk en Krisis gaat ff slecht samen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑