Klassieker

Published on november 12th, 2012 | by debramster

5

Beter dan Queen en David Bowie

 

Vandaag bracht het avondblad mij het nieuws dat mijn jeugdidool Miggy zaterdag overleden is. En nog jong: 51 jaartjes. Ja, dat is wel even schrikken. Het oeuvre van de Bredase Miggy (née Marina van der Rijk) kenmerkt zich niet door kwantiteit, maar wel door kwaliteit. Haar carrière telde slechts één single, maar een die menigeen voor het leven in het geheugen is gegrift en die Under Pressure van Queen en David Bowie een tijdje van de felbegeerde nummer 1 notering in de Nationale Hitparade hield.

Annie hou hij m’n tassie even vast werd geschreven door Clemens Duijnstee, een van Brabants bekendere dichters, die ook het officieuze Brabovolkslied op zijn naam heeft staan.

Sommigen onder ons kennen Miggy trouwens beter als de moeder van adult movie actrice Kyla King (NSFW). Zo zie je maar weer dat showbizz bij sommige families gewoon muurvast in de genen zit!Comments

comments

Tags: , ,


About the Author5 Responses to Beter dan Queen en David Bowie

 1. Mike says:

  R.I.P Miggy
  ‘Jofel Gozertje” op de B-Kant is ook niet te versmaden: “oh, oh, oh, oh wat een jofel gozertje is dat / ik wou dat ik zo’n binkie voor me eige had”

 2. Frank says:

  Zat nog bij zoon van Clemens in de klas, maar hij had niet de dichtkwaliteiten van zijn vaderlief. Had wel een 7 bij scheikunde.

 3. KPSS says:

  Dat brengt ons meteen bij de vraag hoe het toch met Hepie en Hepie gaat.

 4. KPSS says:

  Of is het Hepi en Hepi?

 5. KPSS says:

  De feauteau is aanleiding voor weer een nieuwe vraag: waarom hebben vrouwen nooit meer zo’n leuk permanentje? Als wij mannen de snor weer in ere herstellen vind ik dat de vrouwen hun krultang weer te voorschijn moete halen plus feun.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑