Museum no image

Published on januari 22nd, 2012 | by Frank

4

Cultuurnacht

Op de jaarlijkse cultuurnacht in Breda moet je maar weer afwachten wat de avond je dit keer gaat brengen. Er is kleinkunst te zien in de vorm van zeer amateuristisch (schaduwdansen in de bibliotheek) tot standaardamateuristisch (schaduwdansen in de grote kerk). Maar elk jaar kom je toch wel weer op een onbekend plekje in de stad, waar ze een lekker biertje schenken en iets verrassend te zien is.

Dit jaar was dat in het Huis voor Beeldcultuur. In een zeer prettige ambiance speelde een aantal bands, zoals Aux Raus. De avond werd gestolen door Daily Bread. Dit Friese en/of Emmeloordse viertal brengt zoals ze zelf zeggen ‘sexy garage dance’. Opvallende verschijning is zangeres Kimberly, die de windmachine van Hans Klok geleend heeft. Deze simpele toevoeging aan de presentatie zorgde voor een verhoogd kijkplezier. Een aantal nummers had een heerlijk hypnotiserend effect, maar mochten live iets verder uitgesponnen worden (en dan niet zoals lang als bij Caribou, astenblief). Nieuw plaatje komt binnenkort, maar ook op het “Well, You’r Not Invited” uit 2009 staat genoeg lekkers. One to Watch.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=DzTMLop3Bc0&w=560&h=315]

Comments

comments

Tags: ,


About the Author4 Responses to Cultuurnacht

 1. debramster says:

  Volgens mij heb ik ze weleens gezien bij Matthijs. Ik kreeg geen beeld bij de joetoep, dus die windmachine heb ik gemist. Klinkt wel lekker stuiterend. Heb je ook beelden van het schaduwdansen?

 2. uitgekotst stuk halalvlees says:

  Jaren Tachtig Kapsels komen weer helemaal terug, net als Jaren Tachtig Snor. Het wachten is op de witte Miami Vice pakken

 3. Turbulentie says:

  de miami vice pakken zijn al helemaal in en neergestreken tot ver in de buitenwijken. De snor blijft gay.

 4. Frank says:

  De haartjes kunnen weer gaan wapperen. Er zit een nieuw plaatje aan te komen en The River belooft nog wat.
  Hier op Soundcloud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑