Nu uit!

Published on februari 25th, 2017 | by koenraadpss

1

Er is hoop! Hij heet Ron Gallo

Heb je Ron Gallo al ontdekt? Doe dat dan snel. Ik ben niet snel meer onder de indruk, maar dit vind ik dus wel ff een ontdekking! Zozeer dat ik geen spitsvondig zinnetje uit mijn toetsenbord geramd krijg. Behalve dan teksten zoals: Zijn eerste plaat Heavy Meta is voor liefhebbers van garagerock een must zoals er lang geen musts meer zijn geweest . Qua uiterlijk heeft Ron wel iets van de jonge Lou Reed met de afro van Ron Tyner (MC5), de stem heeft iets van Ian Astbury, en de muziek is…..nu ja luister zelf. Zie voorlopig helaas nog geen tourdata in Europa.

Comments

comments


About the AuthorOne Response to Er is hoop! Hij heet Ron Gallo

  1. Pingback: Ik ga op vakantie en neem mee #1 - DeKettingzaag

Back to Top ↑