Overig no image

Published on juli 4th, 2012 | by Kettingzaag

3

Fotobook Metropolis

Ik en mijn beste vriend waren zaterdag bij wat Snoeischaar juist typeerde qua aanwezige bevolkingsgroepen. Volk en uitwassen waren heerlijk uitgedost. Een erg fijn festival om mee te maken.

Image

En het eten was ook vanouds.

Image

En het muziek dan? Na een leuke inkomer van The Bombay Pigs live en later F. Stokes hebben we niets volledig en droog kunnen meemaken. Ja ergens hoorden we nog “wat nou als het lukt, mama” maar we werden er niet meteen wild van. Na F. Stokes konden we ons slecht voorstellen dat deze nederpop hierover heen zou gaan. Los daarvan, droog onderdak was even goud waard. Gelukkig dat F. Stokes enthousiast bleef zingen ook toen de handjes niet meteen omhoog gingen en mensen meedeinden in hun natte kleren. En hij/het is ook wel een mooie persoonlijkheid met een paar leuke zomerse autonummers.

Image

Het geluid overall was weer slecht, teveel bas, zoals de voorgaande jaren. Maar ik heb het idee in z’n totaliteit minder luid. Een heuse kleine plus dus.

Nog meer te vertellen? Eigenlijk niet. Het festival is voor ons in het water gevallen. Van 1 tot 6 regen. Daarna zou het droog worden, maar mijn vriend zag het niet meer zitten. Dus zijn we huiswaarts gegaan.

Image

Comments

comments


About the Author3 Responses to Fotobook Metropolis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑