Museum no image

Published on juni 17th, 2013 | by snoeischaar

5

Huilbabies in Ekko

Ik wou hier eigenlijk een pozitiefe rezensie schrijven over THE BABIES in Ekko, afgelopen zaterdag. Ze waren best wel goed namelijk. Maar er is iets lulligs tussen gekomen…

Ja, want toen ik een uurtje na afloop van hun show kwiek op de lieftallige gitariste afliep, toen gunde ze me geen blik waardig. Ze zei ‘yeah sure’ op elke interessante vraag die ik stelde, en keek onderwijl verveeld de andere kant op. En ik had nog wel net voor 40 Euro aan Babies-vinyl gekocht, dus je mag op zijn minst verwachten dat zo’n mens je dan een beetje aandacht geeft. Maar nee hoor, een beetje de verwaande rockster uithangen… Cassie Ramone heet ze… Niet dat ik haar hier meteen aan de digitale schandplaal wil nagelen, maar een beetje fatsoen is toch wel op zijn plaats dacht ik zo. Maar nee hoor, ze friemelde wat aan die smakeloos geblokte blouse van haar zonder al te veel acht op mij te slaan. Dus tja… die platen die ik kocht zitten nu nog steeds in de tas, misschien dat ik ze er in de vakantie wel uithaal. Wat in het vat zit verzuurt niet tenslotte…iets wat van haar leuke gezichtje niet gezegd kan worden trouwens …..Een blauwtje lopen is niet de juist uitdrukking, maar ik ergerde me wel groen en geel aan zoveel disrespect voor haar grootste ex-fan. Bah…stom wijf. En dat terwijl ik waarschijnlijk de enige in de zaal was die deze band voor de TWEEDE keer aanschouwde, want een paar weken terug in Barcelona waren we speciaal voor deze baby’tjes halverwege het Nick Cave-optreden weggelopen, kun je nagaan … En dan krijg je zoiets… Ondankbare honden zou ik ze niet willen noemen maar huilbabies zijn het wel.  Of misschien kan ik er gewoon niet zo goed tegen als vrouwen niet precies doen wat ik wil…..ik ga er vanavond nog eens goed over nadenken, okay?

Cassie

Ekko, 15 juni 2013

Comments

comments

Tags: ,


About the Author5 Responses to Huilbabies in Ekko

 1. Frank says:

  uhuh, yeah sure..

  Leuke band, al had ik van te voren aan riezurch moeten doen. Het was die rooie van Vivian Girls. Daarom kon ze zo prachtig gitaar spelen.

  Ik zag dat NME het voorprogram Waxahatchee (gezondheid!) als band van de week had. Ik hoop dat het bij die ene week blijft.

 2. eboellie says:

  Wat een hoogmoedswaanzin! Meer dan de Balkenende norm lijkt me wel gerechtvaardigd.

  Of een gevalletje Less Than Zero.

 3. debramster says:

  Toch juist leuk als ze een beetje hard to get doen? Als je die Babies voor de derde keer ziet negeer je haar gewoon ,dan komt ze de vierde keer vanzelf naar je toe.

 4. snoeischaar says:

  Tip van de week! dankjewel!

 5. stanley mes says:

  The Babies lijkt me meer iets voor Robert M.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑