Live

Published on maart 17th, 2012 | by debramster

8

Rudeboy kent zijn klassiekers

Het was een feestje in de Db’s gisteravond. Utrechtse beatliefhebbers hadden zich verzameld om maar liefst twee topformaties van eigen bodem de buhne te zien betreden. Allereerst was er een spetterende set van De Keefmen (“uut Meppel”), waarbij je je in een Hamburgse kelder begin jaren zestig waande. Het was vuige, onversneden rock and roll dat de klok sloeg. Na een broodnodige adempauze beklommen The Phantom Four & The Arguido het podium. Daarin herkende de ware liefhebber onmiddellijk niemand minder dan The Treble Spankers met Patrick Tilon a.k.a. Rudeboy Remmington. Al snel had dit gezelschap de zaal in zijn greep. Een heerlijk cocktail van surfpop en indieklassiekers (A Forest, Teenage Kicks, Ever Fallen In Love) bracht de danslustigen in extase.Rudeboy lijkt zijn draai eindelijk weer gevonden te hebben. En na gisteravond hebben zowel de Phantom Four als De Keefmen er een fan bij. De lente is begonnen!

Comments

comments

Tags: ,


About the Author8 Responses to Rudeboy kent zijn klassiekers

 1. Saskia says:

  Ze zijn dan ook gewoon helemaal geweldig!!

 2. electricboellie says:

  ‘ga toch 3voor12 luisteren’. Zeg blozende tiener zou je nog een link willen doneren met R.f.K. voor de 1 tot 60 jarigen?

 3. debramster says:

  Ben ik de enige die geen touw kan vastknopen aan de vorige gedachte?

 4. Anoniem says:

  Op Metropolis vond ik ze niet overtuigen, maar aan t fillempie te zien komen ze in een zaaltje een stuk beter tot hun recht.

  By the way, kijkers die net iets argelozer zijn dan ik zouden zomaar kunnen denken dat de portier hier een nummerte meezingt!

  josje

 5. electricboellie says:

  sjongejong… je moet niet zoveel roken man 😀

  ‘je moet 3voor12 luisteren’ (of iets in die trant) was hetgeen Rudeboy 15 jaar geleden zei tegen KPSS en Bramster toen ze een praatje met hem probeerden aan te knopen over zijn nieuwe LP.

  Je zou mogelijk nog een Ramons for Kids link doorsturen, leuk voor 1 tot oudjes….

 6. Frank says:

  Onze dochter danst nu al op coïtus int. Kijken of the Ramones haar eindelijk laat lopen.

 7. electricboellie says:

  dank dank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑