Nu uit!

Published on oktober 1st, 2013 | by debramster

4

Sky is geen junkie

We gaan even in de Albert-Verlindemodus, mensen. Het is namelijk alweer een tijdje geleden dat we hier aandacht hebben besteed aan het fenomeen Sky Ferreira. Gelukkig is er alle reden om dat vandaag weer eens te doen. Sky heeft namelijk net een nieuw videoclipje uit. Verder is er te melden dat er later deze maand (eindelijk!) ook in Europa een plaatje van haar uitkomt. Maar het belangrijkste nieuws is nog wel haar statement van vandaag dat ze niet aan den heroïne verslaafd is. Hoera!

De nieuwe, compleet drugsvrije videoclip van Sky

Dat statement komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Oplettende beschouwers viel het al langer op dat Sky’s voorkomen toch best wel druggy is. Kijk maar eens goed: dun, meewarige blik, onzorgvuldig gekleed, bleek en nogal hologig. Vooral dat laatste schijnt bij veel mensen een drugsverslaving te doen vermoeden. Maar niks van waar, dus. Naar eigen zeggen heeft Sky die donkere randen rond haar ogen al sinds haar jongste jaren. Gewoon een natuurlijke wasbeertjes-look dus.

Afbeelding

Per liter, niet per gram

Dat Sky een paar weken geleden samen met DIIV-zanger Zachary Cole Smith door de hermandad van LA werd gearresteerd met een paar flinke porties heroïne en wat MDMA in beider bezit mogen we volgens haar ook niet koppelen aan persoonlijk middelengebruik. In haar eigen woorden (wel vertaald dan, hè): “Ik weet gewoon zekers te weten dat ik geen verslaafde ben. Nee echt, het spijt me als ik mensen op het verkeerde been heb gezet, maar ik probeer heus geen junkie chic image te kweken om mijn plaatjes beter aan de man te brengen. Als ik aan de hero was, dan zou ik ik toch zeker in een afkickkliniek zitten en niet in op tournee zijn met Vampire Weekend, of wel dan?” Dan weet je dus hoe het zit. Mevrouw is gewoon zo schoon als een fluitje. Houden zo, Sky! En niet meer met die nare Zachary omgaan. O, en kom binnenkort eens optreden in Nederland.

Update

Of toch…

Ziek

Comments

comments

Tags: , ,


About the Author4 Responses to Sky is geen junkie

  1. Frank says:

    De verliefdheid houdt nou al een hele poos aan. Wat vindt mevrouw bramster daarvan?

  2. debramster says:

    Het zijn natuurlijk louter vaderlijke gevoelens die ik voor deze dame koester

  3. Mike Snoey says:

    Nu we het toch over damespop hebben: hoe staat het toch met dat langverwachte en cruciale tweede album van Carice van Houten? Ik hoorde dat ze de laatste tijd aan het vozen is geslagen met die kleine Van Nieuwkerk, maar hopelijk brengt dat haar niet van haar stuk en komt ze binnenkort gewoon met verassend nieuw materiaal!

  4. Pingback: Blood Orange doet ook al leuke dingen | KETTINGZAAG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑