Televisie

Published on september 30th, 2012 | by debramster

2

Yo Gabba Gabba!

Zo, nu even een stukkie voor de kleine mensen, die hier doorgaans op onmenselijke wijze verwaarloosd worden. Dat maak ik nu dus in een keer goed door wat aandacht voor Yo Gabba Gabba! Dat is een soort modern day Sesamstraat voor hippe kids. Een show met knotsgekke danslustige poppen, die je samen met allerlei Grote Namen uit de indiewereld wijze levenslessen leren.

Al een jaar of vijf groot in de VS van A, maar ik had er eerlijk gezegd tot deze week niet van gehoord. Een groot gat in mijn algemene ontwikkeling! Yo Gabba Gabba! is namelijk niet alleen leuk voor kleine-, maar ook voor grote kids. Wie beter dan Chromeo kan je bijvoorbeeld op het belang van handenwassen wijzen (vooral voordat je je keyboard aanraakt)?

En wie beter dan The Killers kunnen je meenemen op een ruimteschipavontuur?

Maar ook zonder Bekende Muzikanten kunnen de Yo Gabba Gabba’s je een lesje leren. Hierzo:

Binnenkort komt er (weer) een best of plaatje uit van de Show, waarop artiesten als Biz Markie, Belle & Sebastian en Rocket From the Crypt (!) grote en kleine kinderen op leerzame wijze aan het dansen brengen. Daarmee maak je zekers te weten de blits op je volgende kinderfeestje!

Comments

comments

Tags: , ,


About the Author2 Responses to Yo Gabba Gabba!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑