Nu uit!

Published on februari 14th, 2014 | by debramster

1

George en Samantha doen Morrissey

George Lewis Jr. is niet alleen Twin Shadow, hij houdt er ook nog een hobbyprojectje op na. Onder de naam UNDR THE CVRS doet hij af en toe een leuke cover. Op het lijstje staan lekkere MOR-klassiekers als I’m Not In Love van 10CC, With Or Without You van U Dos en Perfect Day van Lou Reetd.

In die coverserie brengt George ons speciaal voor valentijnsdag de indieklassieker der indieklassiers: de doubledeckersong van The Smiths. Hij heeft er een fijn duet van gemaakt, met niemand minder dan Samantha Urbani, die wij beter kennen van Friends (en natuurlijk als het liefje van Dev Hynes van Blood Orange). En ze hebben er ook nog eens een leuk filmpje bij gemaakt! Dank je wel hoor.

Morrissey zelf zit trouwens ook niet stil. Hij kondigde gisteren een reusachtige tour in de United States van de USA aan. En alsof dat op zichzelf al niet verrassend genoeg is, neemt hij Tom Jones en Cliff Richard mee als speciale gast. Fans van Moz kunnen dus gerust hun ouders en grootouders uitnodigen voor een leuk avondje uit. En dan staat zijn versie van Satelite Of Love van de al eerder genoemde heer Reet ook nog eens op nummer 1 in Amerika. Mister Miserable doet goede zaken!

Comments

comments

Tags: , , , , , , ,


About the AuthorOne Response to George en Samantha doen Morrissey

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑