Museum no image

Published on januari 30th, 2013 | by Frank

6

Bea luister eens!

Nu Bea voortaan achter de geraniums gaat wuiven, krijgt ze de tijd om ook eens de kettingzaag te bezoeken voor wat nieuwe deuntjes. Mij draait ze in ieder geval een loer, want vanaf nu ben ik mijn vaste vrije verjaardag kwijt. Om die pijn wat te verzachten luisterde ik naar de volgende plaatjes.

POLICA_COVER_DARKPoliça – Give you the Ghost
Ligt al weer een tijd stof te happen in de digitale schappen. Het kwam zelfs in aanmerking voor mijn eindlijstje. Het klinkt allemaal wat achteloos en lijzig, zoals JJ dat ook zo lekker doet. Wat het spannend maakt is de ritmesectie die je er op de juiste momenten weer met je snorharen bijhaalt. De onderkoelde stem van zangeres Channy Leaneagh, waar menig machientje overheen is gegaan, maakt tot een mooi bezwerend geheel.

Veronica-Falls-Waiting-For-Something-To-HappenVeronica Falls – Waiting for something to Happen
We zijn al een heel jaar geteased met een paar strategisch uitgebrachte nummers voordat er wat gebeurde. My Heart Beats kwam live regelmatig langs en Teenage stond hier in huize D. in de vaste playlist. Je zou kunnen zeggen dat Waiting meer van hetzelfde is, maar dan netter op het plaatje gezet. Daarmee heeft het wel iets van zijn charme verloren, maar is Veronica Falls nog steeds een van leukste bands van dit moment. Hun tour gaat nog niet langs de bekende festivals, maar 15 mei wel te zien in paradiso. Iemand goesting?

depeche-mode-heaven-maxiDepeche mode – Heaven
Nou ja, nog niet gehoord maar ben in blijde verwachting. Vrijdag voor u digitaal neer te laden. Hun 50ste single is de voorloper van Delta Machine, die in maart voor mijn grijpgrage handjes klaar ligt. Ondanks een paar fantastische nummers (wrong, oh well, nothing’s impossible) op hun laatste lp’s, valt het toch alweer een tijdje tegen. Verwachtingen zijn laag ingesteld, maar je bent niet voor niks een fanboy.

Nou ja luister zelf maar..

Comments

comments

Tags: , , , ,


About the Author6 Responses to Bea luister eens!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑