Museum no image

Published on december 19th, 2012 | by snoeischaar

5

Brian Jones: Who was he with?

Kom, laat ik op deze blog ook eens een Facebook bericht plaatsen:

“Na een goeie tip vanavond gekeken naar Uitzending Gemist. Naar Crossfire Hurricane, een docu over 50 jaar Rolling Stones. Was goed. Bij fragment over de dood van Brian Jones traantje weggepinkt. Was tragisch. Meteen daarna effe een analoge foto opgespoord. Is uit 1987. Uit Hard Rock Cafe op Manhattan. Je ziet hierop de originele teardrop guitar van Brian Jones. Mooi ding. Een Amerikaans stelletje zat vlak eronder te eten aan een tafeltje. Stomme lui. Ik vroeg of ze effe achterover wilden leunen, zodat ik een fotootje kon nemen van die gitaar. “No problem” zeiden ze. En toen ik klaar was zei die kerel geïnteresseerd: “Who was he with? the Monkees? “ Domme lul. Slaap lekker.”   

O vind ik leuk

O vind ik achterlijk

99

Comments

comments

Tags:


About the Author5 Responses to Brian Jones: Who was he with?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑