Nu uit! no image

Published on december 27th, 2013 | by Frank

1

Top 10 2013 – Frank –

Nog niet lijstjesmoe? Hier komt er nog één voor jou. Ik heb de afgelopen maand een flink aantal eindlijsten beluisterd, om te zien wat ik allemaal gemist heb in het jaar van de Slang. Toch hebben de tips van o.a. Snoei, Wolfhond & Cora weinig meer veranderd aan mijn eigen lijst.

Er zijn weer heel veel leuke plaatjes voorbij gekomen dit jaar. Er moeten keuzes gemaakt worden om het binnen het, van hogerhand verordonneerde, aantal van 10 te houden. O.a. Chvrches, Doldrums, Savages, Bleached, Girls Names moeten op zoek naar een reddingsboei, want die zijn buiten de boot gevallen. Kijkend naar mijn top 10 2013 moet ik concluderen dat het tijd wordt dat ik mijn muzieksmaak eens ga verbreden.

top 10 frank 2013

  1.  Depeche Mode – Delta Machine
  2. Camera Obscura – Desire Lines
  3. The History of Apple Pie – Out of Time
  4. Veronica Falls – Waiting for something to Happen
  5. My Bloody Valentine – M B V
  6. Big Deal – June Gloom
  7. AC Berkheimer – Equation of State
  8. The Silhouettes – The Silhouettes
  9. Still Corners – Strange Pleasures
  10. Club 8- Above the City

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , ,


About the AuthorOne Response to Top 10 2013 – Frank –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑